søndag den 28. august 2011

Æggekage med spinat, squash og spegepølse





Ingredienser:
  • 1 æg
  • 3-4cm squash
  • 2 små frosne spinat terninger
  • 3 tykt skåret skiver hanegal oksespegepølse med chili
  • ½ forårsløg
  • 1 tsk karry
  • 1 knsp peber
  • en smule ekstra jomfru olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:
Tø spinat op i microovnen. Riv squash på rivejernet. Pres det meste af væden fra spinat og squash. Skær spegepølse skiverne i tern. Hak forårsløg fint. Tilsæt æg og krydderier. Rør rundt med en gaffel. Steg på en lille pande i 10-15min ved svag/middel varme. Vend og steg færdig i 2 min. Derefter klar til servering.







Her serveret sammen med spidskåls/appelsin salat og grøn te med revet ingefær




Ingen kommentarer:

Send en kommentar