lørdag den 3. september 2011

Æggekage med kyllingepølse, spinat, selleri, squash og ærter



Ingredienser:
  • 1 æg
  • 3-4cm squash
  • 2 små frosne spinat terninger
  • 4 skiver kylligepølse 9%
  • ½ forårsløg
  • en lille håndfuld ærter
  • ½ stængel bladselleri
  • 1 knsp peber og salt
  • en smule ekstra jomfru olivenolie til stegning eller lidt lurpak 

Fremgangsmåde:
Tø spinat og ærter op i microovnen. Riv squash på rivejernet. Pres det meste af væden fra spinat og squash. Skær kyllingepølse skiverne i tern. Hak forårsløg og bladselleri fint. Tilsæt ærter,  æg og krydderier. Rør rundt med en gaffel. Steg på en lille pande i 10-15min ved svag/middel varme. Vend og steg færdig i 2 min. Derefter klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar