søndag den 4. september 2011

Quinoa salat




Ingredienser: (2 pers.)
  • 1 dl hvid quinoa
  • 2 store tomater
  • ½ lille rødløg
  • 1-2 stængler bladselleri
  • 5-6 radisser
  • 2 håndfulde bredbladet persille
  • citronsaft af ca 1/4 citron
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk balsamico-eddike
  • salt og peber


 
Fremgangsmåde:

Kog quinoaen ca. 2 dl vand i 15-20 min. Lad den afkøle. Skær tomaterne og rødløget fint i tern. Halver bladselleri og radisser og skær fint. Hak persillen. Bland ingredienserne sammen, smag til med salt og peber. Nydes afkølet, som enten hovedmåltid eller tilbehør til f.eks kød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar