lørdag den 3. september 2011

Linsesalat



Ingredienser:  
  • 1 dl grønne linser
  • En håndfuld bredbladet persille
  • ½ gul peberfrugt
  • ca. 8 cherrytomater
  • 1 stængel bladselleri
  • 1/3 rødløg
  • 1 forårsløg
  • en lille håndfuld soltørrede tomater i strimler
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk balsamico-eddike
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog linserne i ca. 3 dl vand i 20-25 min. Skyl med koldt vand så de bliver afkølet. Skær bladselleri, forårsløg og rødløg i skiver. Skær cherrytomater i både, Skær den gule peberfrugt ud i tern og hak persillen groft. Bland ingredienserne sammen. Nydes afkølet.


Serverings forslag: Tunbøf med linsesalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar