søndag den 18. september 2011

Quinoa/perlespelt fladbrød



Ingredienser: (til en bageplade)
  • 1½ dl hvid quinoa
  • ½ dl perlespelt
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 spsk græskar kerner
  • 1 æg
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk FiberHusk (tilføre fibre og giver ekstra mæthed)
  • ½ tsk salt


Fremgangsmåde:
Kog quinoa og perlespelt til grød i rigeligt vand i ca 30 min. Si det overskydende vand fra og skyl med koldt vand for en hurtigere nedkøling. Tilsæt øvrige ingredienser og bland godt sammen.
Spred drejen ud på en bageplade på bagepapir. Tryk dejen flad med hænderne. Bag i ovnen på 200 grader i ca. 30min, til kanterne er sprøde. Lad derefter fladbrødet afkøle på rist og klip eller skær det i mindre stykker. 
Nydes lune eller kolde. Evt med smør eller andet pålæg på.
Opbevares bedst i køleskab i op til 5 dage.
 
 
 
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar