Ingredienser: (2 pers.)
- 225g oksekød 3-7% (½ pakke)
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidney bønner
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 gulerod
- ½ rødbede
- 1 rød snackpeber
- 3-4 frosne helbladet spinat terninger
- 1 chili
- ½-1 tsk stødt kanel
- Lidt salt og peber
Fremgangsmåde:
Hak løget groft og hvidløget fint, Brun oksekødet i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater. Skyl lagen af bønnerne og tilsæt. Skær snackpeberen ud og riv guleroden og rødbeden groft. Bland i med de øvrige ingredienser, lad retten simre et par minutter inden servering
Brug også gryderetten som fyld i wraps. (Her som fyld i en spinat omelet, se opskriften på omeletten under etiketten æggekage.)
Brug også gryderetten som fyld i wraps. (Her som fyld i en spinat omelet, se opskriften på omeletten under etiketten æggekage.)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar