søndag den 18. september 2011

Gryderet a la Chili con carne




Ingredienser: (2 pers.)
  • 225g oksekød 3-7% (½ pakke)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kidney bønner
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • ½ rødbede
  • 1 rød snackpeber
  • 3-4 frosne helbladet spinat terninger
  • 1 chili
  • ½-1 tsk stødt kanel
  • Lidt salt og peber



Fremgangsmåde:
Hak løget groft og hvidløget fint, Brun oksekødet i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater. Skyl lagen af bønnerne og tilsæt. Skær snackpeberen ud og riv guleroden og rødbeden groft. Bland i med de øvrige ingredienser, lad retten simre et par minutter inden servering



Brug også gryderetten som fyld i wraps. (Her som fyld i en spinat omelet, se opskriften på omeletten under etiketten æggekage.)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar