søndag den 18. september 2011

Små banankager

 
 
 
Ingredienser: (ca. 10 stk.)
  • 1 moden banan
  • 1-2 gulerødder
  • 1/3 squash
  • 1/4 rødbede
  • 2-3 spsk mandelmel
  • en lille håndfuld mandler
  • 1 æg
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 spsk kokosmel
  • 2-3 tsk stødt kanel
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 spsk FiberHusk (tilføre fibre og giver ekstra mæthed)
  • 1 tsk bagepulver (evt. glutenfri for glutenfri bagning)


Fremgangsmåde:
Mos bananen med en gaffel i en skål. Riv grøntsagerne fint på et rivejern. Knug det meste af væden fra grøntsagspulpen og rør sammen i en skål med de øvrige ingredienser.
Form til små flade kager, ca. 10 stk., på en bageplade på bagepapir. Bag i ovnen på 200 grader i ca. 15min, til kanterne er sprøde, men så kagen stadig er fugtig og kageagtigt indeni.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar