søndag den 4. september 2011

Spidskål wrap med oksekød




Ingredienser: (3-4 wraps)
  • 3-4 blade spidskål
  • 225g oksekød 3-7% (en halv pakke)
  • en god håndfuld broccoli, ca. 4 store buketter
  • 1 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • en stor håndfuld bredbladet persille (almindelig persille kan også bruges)
  • 4-5 tsk stærk karry
  • et par knsp salt og peber
  • lidt lurpak til svitsning af karry


Fremgangsmåde:
Svits karryen i lidt lurpak smør. Oksekødet brunes af i karryen. Pres hvidløg og tilsæt. Hak forårsløg. Skær broccoli ud i små buketter. Hak persillen groft. tilsæt grøntsager så det bliver varmet op. Smag til med salt og peber.
Fyld spidskåls bladet med kødretten, rul sammen og spis. :)
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar