søndag den 4. september 2011

Oksekødsfrikadeller med karry & persille


Her serveret med frisk quinoa salat (se opskrift under "salat") og tzatziki (se opskrift under "dip og dressing").



Ingredienser: (ca 10 stk.)
  • 225g oksekød 3-7% (en halv pakke)
  • 2-3 fed hvidløg
  • en stor håndfuld bredbladet persille (almindelig persille kan også bruges)
  • 4-5 tsk stærk karry
  • 1 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk FiberHusk (kan undlades)
  • et par knsp salt og peber


Fremgangsmåde:
Hak hvidløget  fint. Hak persillen. Bland hvidløg, persille, oksekød, æg, havregryn, fiberhusk og krydderier godt sammen. Form til små frikadeller. Bag i oven i 20-30min, eller steg på panden ca. 10 min på hver side. Kan nydes både varme og kolde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar