Ingredienser: (1 pizza)
Bund:
1 æg
3-4 gulerødder
1 rødbede
½ squash
4-5 bladsellerstængler
2-3 spsk boghvedemel
1-2 spsk fiberhusk
1 tsk bagepulver
1 spsk hørfrø
Tomatsovs:
Bund:
1 æg
3-4 gulerødder
1 rødbede
½ squash
4-5 bladsellerstængler
2-3 spsk boghvedemel
1-2 spsk fiberhusk
1 tsk bagepulver
1 spsk hørfrø
Tomatsovs:
5-6 terninger helbladet spinat
1 løg
1 fed hvidløg
½ tsk peber
½ tsk stødt chili
½ tsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ tsk peber
½ tsk stødt chili
½ tsk olivenolie
Topping:
1 rød snackpeber
1-2 håndfulde champingoner
1 pakke spegepølse 9% (ca 100g)
1 rød snackpeber
1-2 håndfulde champingoner
1 pakke spegepølse 9% (ca 100g)
Fremgangsmåde:
Bund: Riv grøntsagerne fint på et rivejern. Knug væden fra grøntsagspulpen og rør sammen i en skål med de øvrige ingredienser til bunden. Spred dejen på en bageplade på bagepapir. Tryk dejen flad med hænderne og form til pizza. Bag bunden i ovnen på 200 grader i ca 20 min.
Imens laves tomatsovsen: Hak løget groft og hvidløget fint, og brun dem på i en gryde i ½ tsk olivenolie. Tilsæt hakkede tomater, spinat og krydderier. Lad sovsen stå og simre nogle minutter så noget af væden fordamper.
Tag bunden ud af ovnen, og tag bagepapiret med bunden over på en bagerist (så den bliver sprød når den skal færdigbages). Smør tomatsovsen ud i et jævnt lag (man bruger ca. 2/3 af sovsen).
Skær snackpeber og champingon i skiver, og pynt pizzaen med topping. Champingon og snackpeber først og derefter spegepølse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar