fredag den 9. september 2011

Hjemmelavet madpandekager med kylling




Ingredienser: (til 2 pandekager)
  • 1 æg
  • 1 dl boghvedemel
  • 1-2 dl vand (eller skummetmælk)
  • lidt salt

Fyld:
  • 100-150g kyllingefillet
  • ½ bakke ruccula salat
  • ca. 8 stk soltørrede tomater
  • 3-4 champingoner
  • ca. 2 spsk creme fraiche 6%
  • 2-3 tsk paprika
  • 1-2 tsk chilipulver (eller frisk chili)
  • et par knsp peber



Fremgangsmåde:

Ingredienserne til pandekagerne piskes sammen, og bages på en pande til de er lysebrune.

Skær kyllingen ud i strimler/tern, Steg på panden i lidt vand og tilsæt krydderierne. Sørg for at der hele tiden er lidt vand på panden, så kyllingen ikke bliver tør. Steg til kyllingen er gennemsteget. Klip de soltørrede tomater i strimler og skær champingonerne ud i både. Steg et par minutter på panden med kyllingen. Til sidst blandes creme fraichen med kyllingen og pandekagerne fyldes med kyllingefyldet og ruccula salat. Rul pandekagen sammen og spis.. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar