Ingredienser: (til 2 pandekager)
- 1 æg
- 1 dl boghvedemel
- 1-2 dl vand (eller skummetmælk)
- lidt salt
Fyld:
- 100-150g kyllingefillet
- ½ bakke ruccula salat
- ca. 8 stk soltørrede tomater
- 3-4 champingoner
- ca. 2 spsk creme fraiche 6%
- 2-3 tsk paprika
- 1-2 tsk chilipulver (eller frisk chili)
- et par knsp peber
Fremgangsmåde:
Ingredienserne til pandekagerne piskes sammen, og bages på en pande til de er lysebrune.
Skær kyllingen ud i strimler/tern, Steg på panden i lidt vand og tilsæt krydderierne. Sørg for at der hele tiden er lidt vand på panden, så kyllingen ikke bliver tør. Steg til kyllingen er gennemsteget. Klip de soltørrede tomater i strimler og skær champingonerne ud i både. Steg et par minutter på panden med kyllingen. Til sidst blandes creme fraichen med kyllingen og pandekagerne fyldes med kyllingefyldet og ruccula salat. Rul pandekagen sammen og spis.. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar