torsdag den 15. september 2011

Grøntsagsmuffins




Ingredienser: (6 stk.)
  • 2 æg
  • 3 frosne helbladet spinat terninger
  • 1 forårsløg
  • 1/3 bladselleri stængel
  • 2 champingoner
  • 3cm squash
  • 4 skiver oksekødspølse tykt skåret (½cm)
  • en smule bladbredet persille eller alm. persille
  • 2 tsk stærk karry
  • 1 spsk fiberhusk
  • 1 tsk bagepulver
  • et par knsp salt og peber
  • (en smule bladbredet persille til pynt)




Fremgangsmåde:

Spinaten tøes op i microovnen. Hak grøntsagerne fint og skær oksekødspølsen ud i små tern. alle ingredienserne piskes sammen med en gaffel i en skål, og de 6 muffinforme fyldes med massen. Bag i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. Pynt med bladbredet persille.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar